Ruben Van Gucht abrió su corazón sobre lo que vimos y lo que vimos: “In het comenzó fue het wel zoeken”

Ruben Van Gucht abrió su corazón sobre lo que vimos y lo que vimos: “In het comenzó fue het wel zoeken”
Ruben Van Gucht abrió su corazón sobre lo que vimos y lo que vimos: “In het comenzó fue het wel zoeken”
-

El hecho de que fuera un ex-vrouw es que Ruben Van Gucht no sabe qué hacer con él, pero no sabe lo que está haciendo. “Ik ben altijd iemand geweest die zeer onafhankelijk was”. Rond zijn 21 a 22 jaar was hij het huis al uit. “Elke keer als er een breuk fue conocido como socio en ik dan toch zo’n viertal maanden most overbruggen zocht ik wel een andere oplossing, eerder dan terug naar huis gaan”, dijo el periodista en el podcast de Radio2.

De presentador lijkt er dus niet mee in te zitten om alleen te zijn. Verás, Blanka Vlasic también conoció a Zijn Zoontje Mondo en la zona de Croacia. “Ze est niet elke dag fysiek aanwezig in mijn leven maar ik sta er wel elke ochtend mee op”. Ruben heeft namelijk een groot portret van zijn vrouw y de woonkamer hangen.

LEE BIEN. “Nee, Ruben weet niets over de Kroatische ploeg”: Blanka Vlasic apoya a tijdens het WK zowel voor Ruben Van Gucht als haar broer

De twee leerden elkaar kennen aan het einde van Blankas atletiekarrière, voor een tv-reeks De kleedkamer. Er fue directo een klik maar Ruben fue nog mismo con zijn ex-vrouw. Enkele jaren later, na de scheiding, kwam het koppel terug in contact en pikte de draad weer op.

Rubén 2.0

“Nos zaten en dezelfde fase en ons leven. Zij stond stabiel in het leven, ik stond stabiel in het leven. Te amamos y te decimos lo que quieres”. Si tienes alguna pregunta podrás escucharlas y escucharlas. En este caso tenemos ‘Ruben 2.0’ y está disponible vía Facetime. “Tegen Blanka praat ik Engels en tegen Mondo Nederlands”. Kroatisch heeft de 1-jarige Mondo nog niet onder de knie. “Hij verstaat wel een aantal woordjes maar spreekt de taal niet.”

Por parte del presentador hay reacciones en la misma situación. “Het is bij mij nooit anders geweest. Ik snap dat mensen zich dat moeilijk kunnen inbeelden omdat zij hun kinderen vanuit een een otra situación hebben opgevoed. Puedes ver mis comentarios en esta situación total. Maar uiteindelijk trek ik mij relatief weinig tot niks aan deren die situatie nu begrijpen de niet.”

(Lee más debajo de la foto)

©Instagram

Een liefdevolle thuis hoeft, zonder vastas plataformas

Al estaba en el comienzo de wat zoeken voor de kersverse papa. “Die eerste drie à vier maanden, of zelfs het eerste halfjaar, was het toch wel zoeken naar wat mijn rol is. Het kind is zo afhankelijk van zijn mama op dat ogenblik dat je je afvraagt ​​​​’¿Qué es mijn toegevoegde waarde?’. “Aangezien Ruben zijn zoon niet zo vaak ziet, was het voor hem nog moeilijker om die hechtheid te voelen. “Maar dat is nu helemaal voorbij”.

LEE BIEN. Ruben Van Gucht dice en Croacia que los animales no están contentos: “Het kind of dat je Samen maakt, wil je ook Samen verwelkomen”

“Een liefdevolle thuis”, es lo que Van Gucht zijn zoon wil biden. En primer lugar, tienes dos hamburguesas que tienen platos y platos grandes. “Ik voel me in Kroatië evengoed this. Het belangrijkste is that dat manneke geliefd est en gesteund wordt in de doelen die hij wil bereiken, wat die ook mogen zijn.”

De su zijn zoon ooit en Bélgica ziet wonen: “Geen idee, ze zijn hier zeker welkom”. Pero es er tot op heden nog niet van gekomen. “Op dit moment is het voor haar makkelijker om Mondo en Kroatië op te voeden”. El presentador del presentador está en esta fecha, y el mundo es el que se debe vender, y que este no es el caso en Bélgica. De twee ayer dan ook zullen blijven, hangt af van hoe thuis ze zich hier voelen.

-

PREV ¿Quién ganó Eurovisión 2024? Descubre el país ganador
NEXT El Girondins4Ever se va de vacaciones si puede volver al fútbol profesional