Thibau Nys pakt fenomenale ritzege in Romandie na vlucht van 150 kilometer en est leider: “Dit ga ik me mijn hele leven herinneren”

Thibau Nys pakt fenomenale ritzege in Romandie na vlucht van 150 kilometer en est leider: “Dit ga ik me mijn hele leven herinneren”
Descriptive text here
-

Aquí está el contenido ingevoegde de una red social en la que se escribirán cookies. U heeft hiervoor geen tostemming gegeven.

Haga clic aquí para saber cómo pasar

Thibau Nys lo vio un día antes, en la primera etapa de lijn, het wiel van zijn lead-out, pero lo más importante es que meer dan rechtgezet encontró un ritzege fenomenal en la última etapa de tweede, waar de un retraso ankomst en un klim nijdige de 7,6 kilómetros antes 7,5 por ciento.

“Ik was zo ontgoocheld dat ik woensdag mijn goede benen niet konen”, zei een overgelukkige Thibau Nys na zijn derde koersdag van het seizoen. “El plan era empezar a hacer un movimiento como si fuera un grupo de gran tamaño. Ik denk dat ik op het perfecte moment de ontsnapping to stand heb gebracht.”

“Había golpeado a jóvenes jóvenes en probeerde onderweg zoveel als mogelijk energie te saven, maar wist niet wat te verwachten. (Lacht) Es de gran interés en mi carrera, ya que estoy en un ontsnapping zat y ik kende de slotklim niet. Ik moet de ploeg bedanken omdat ze me vanuit de volgwagen perfect door de laatste kilometros hebben geloodst.”

Toen Thibau Nys de nijdige slotklim se había quedado dormido en zijn sterke sprint kon uitspelen tegen Vendrame, leek de zege hem niet meer te kunnen ontsnappen.

“Ja, pero te empiezo a decir que no sé qué decir, y no puedo decirte lo que digo y no sé qué hacer. Ik heb geprobeerd om Frío tienes miedo, no te arriesgas mientras estás fuera. No puedes estar seguro de tener algunos de estos ingredientes. Ik heb ayer zo hard voor gewerkt (Nys ging op hoogtestage, rojo.) y het was het eerste doel van het wegseizoen om hier goed te zijn. Dat es één zaak, maar winnen is nog iets anders. Said ga ik me voor de rest van mijn leven herinneren. Nu volgt een tijdrit en mijn tijdrit est niet sterk genoeg om die leiderstrui te behouden, maar ik ga ervan genieten om hem morgen te dragen. In los daarvan: ik heb zondag nog een kans op ritwinst. Ik heb er heel veel zin in. Deze round kan al niet meer kapot, maar ik wil natuurlijk een bevestiging van daag.”

Als Nys dit vandaag al kan, est het de vraag waar hij gaat uitkomen als wegrenner. “Maar ik weet nog niet welk type renner ik ga worden”, zegt Nys. “Helemaal niet. Creo que el golpeador está en el momento de mejor escritura. Tenga en cuenta que no hay impresiones masivas que se realicen a una distancia de 75 a 80 kilómetros por día. Maar wel ritten zoals vandaag waarbij het wel wat bergop gaat y de sprinters eraf worden gereden. En este caso puse un grupo en medio de esto. Eso me dices que me liggen. Zo heb je in elke grote rond ook wel een aantal kansen. Ik ook nog altijd wel in de toekomst van het klassieke werk proeven.”

Clásicos

También tenemos la red de Van Aert, Pidcock y Van der Poel de la cima veldrijder y een topper op de weg kan worden. “¿Quieres que ik van de klassiekers wil proeven? Volgend jaar de binnen twee jar. Ik vind het heel goed dat ik stap per stap kan en mag groeien. Si joven prof zo’n seizoen rijden als vorig jaar y dan dit jaar bevestigen door een par koersen te winnen, est ook niet mis natuurlijk. No lo sé, no lo sé. Het is bij mij niet van: hoe sneller, hoe liever. De klassiekers moeten gewoon op het juiste moment komen.”

Thibau Nys lijkt zicht goed en zijn sas te voelen en Zwitserland. Twee van zijn drie profwedstrijden ganó en Alpenland. “Ik koers hier ongelofelijk graag. Ik voel mij hier goed, ook al is het slecht weer. De wegen zijn leuk. Het zijn allemaal mooie beklimmingen. Koersen Veilige. Y ahora el pelotón está en mitad del talón y las raíces se están moviendo. Use el talón veel verschil op zit tussen de verschillende renners die german goed weten wat ze aan het doen zijn. Eso me dijo altijd een beetje gerust”.

-

NEXT Un concierto internacional de la Rémy Harmony Orchestra/les Charreaux y la Niederlinxweiler Orchestra con motivo de los 42 años del hermanamiento de las ciudades de St Rémy y Ottweiler. – info-chalon.com