Europese Natuurherstelwet nu echt helemaal goedgekeurd

Europese Natuurherstelwet nu echt helemaal goedgekeurd
Europese Natuurherstelwet nu echt helemaal goedgekeurd
-

De Europese Natuurherstelwet est nu volledig goedgekeurd. Een meerderheid van de Europese ministries van Milieu heeft voor de wet gestemd. België heeft zich onthouden bij de stemming, een aantal rechtsere landen stemden tegen.

Del contexto: De Europese Natuurherstelwet gaat hoofdzakelijk over het behoud van natuur y hoe verdwenenen natuur compensan. De tekst werd al serieus afgezwakt. Zo verdwenen pasajes sobre tierra firme uit de mojado en de belofte que hombres eerst moet voorkomen dat het slechter gaat met denature alvorens te herstellen, est afgezwakt. Tenga en cuenta que la ubicación de la región está en el cristal y su ubicación está de acuerdo con la normativa. De algemene doelstelling est dat tegen 2030 minstens 20 percent van de land- en zeegebieden en Europa hersteld est. Tegen 2050 moeten dan alle ecosistemas waar herstel nodig est, ook eficaz hersteld zijn.

Qué decir: Ahora estamos en el Parlamento Europeo en noviembre de 2023. Daarna was het aan de individue lidstaten om zich uit te spreken. De mojado aan te nemen, más del 55 por ciento de sus tallos. Oostenrijk wilde zich eerst onthouden, omdat er geen eensgezindheid was onder deelstaten.

En las nuevas palabras: Oostenrijk stemt toch voor, de Natuurherstelwet est final aangenomen.

  • De twee Oostenrijkse deelstaten die eerst tegen waren, veranderden van mening y bleken nu toch voor. Daardoor stemde de Oostenrijkse minister van Milieu Leonore Gewessler voor de aanname van de wet. Daarmee is het vereiste aantal stemmen bereikt.
  • Binnen de Oostenrijkse regering est evenwel niet alles koek en ei. Bondskanselier Karl Nehammer van de christendemocratische ÖVP vindttt ijk dat Gewessler niet zomaar ‘ja’ kon stemmen. De Oostenrijke regering no había niet formal de goedkeuring gegeven, klinkt het bij Nehammer. Aquí es donde se le informa en Bélgica y aquí es donde se encuentra de la Unión Europea con la fecha correcta y sin gestos en sus palabras.
  • Bij België es tu momento de irte, morir. Ministro de Bruselas, Leefmilieu Alain Maron (Ecolo), die als voorzitter optrad, zei voor de stemming tegenover VRT NWS que “we net nog eens gecheckt hebben de het wettelijk est om vandaag te stemmen, y dat est het wel degelijk”. Hij fue duidelijk: “De minister kan rond de vergadertafel haar fiat geven. Se dice que el exceso está disponible internamente.

Troef verdeeldheid

Genoterado: 20 países de la UE para, 6 países en Bélgica onthield zich als enige.

  • Tanto la política belga como la interna están sujetas a cambios. Groen en Ecolo zijn voorstander, cd&v is tegen door de landbouwrestricties y Open Vld zit dan weer met hett en strengere stikstofbeleid y de gevolgen voor de Industry en zijn maag. Binnen de Vlaamse regering est ook N-VA tegen. Bij de surgió en noviembre en België zich daardoor, y nu dus weer.
  • Van de landen die tegen stemden, zijn ook Nederland e Italië bezorgd om de landbouw. Finlandia en Suecia se debe al hecho de que estamos en el sector. También Polonia y Hongarije provienen de Tegen.

-

PREV Arthur Vermeeren geniet van speeltijd na moeilijke titular en el Atlético: “Blijf overtuigd van mijn transfer”
NEXT El recorte de tipos del Banco Central Europeo, ¿no es una buena noticia? – EURACTIV FR