Ondanks symbolisch doelpunt van Christian Eriksen spelt Dinamarca kostbare punten kwijt tegen Eslovenia

-

Eslovenia

Dinamarca

  1. 17′ – Doelpunt – Christian Eriksen (0 – 1)
  1. 50′ – Geel – Morten Hjulmand
  2. 54′ – Geel – Petar Stojanovic
  3. 67′ – Verv. Petar Stojanovic y Benjamín Verbic
  4. 75′ – Verv. Jan Mlakar por Zan Celar
  5. 76′ – Verv. Timi Elšnik para Jon Gorenc-Stankovic
  6. 77′ – Doelpunt – Erik Janza (1 – 1)
  7. 78′ – Verv. Victor Kristiansen de Joakim Mæhle
  8. 84′ – Verv. Jonas Wind puerta Kasper Dolberg
  9. 84′ – Verv. Pierre-Emile Højbjerg por Christian Nørgaard
  10. 85′ – Geel – Zan Celar
  11. 89′ – Verv. Morten Hjulmand por Thomas Delaney
  12. 90+4′ – Verv. Andraz Sporar por David Brekalo
  13. 90+4′ – Verv. Benjamin Sesko por Jasmin Kurtic

Europees Kampioenschap – juego 1 – 16/06/24 – 18:00

tiempo icono jugador InicioHora inicioIcono InicioPlayer puntaje lejosJugador lejosIcono lejosTiempo

17′

Christian Eriksen

0 – 1

Christian Eriksen

17′

77′

Eric Janza

77′

Eric Janza

1 – 1

Aan symboliek geen gebrek en Eslovenia-Dinamarca. 1100 dagen na zijn hartaanval schonk Christian Eriksen Dinamarca al snel de voorsprong tegen Eslovenia. Pero en el puesto de verde del verdediger esloveno Erik Janza, también se encontró con el ganador final de Eriksen: 1-1.

Eslovenia – Dinamarca en una nota:

  1. momento de detective

    Si buscas una tela nueva, tendrás que hacer un estante de tweed y podrás comprarlo en Eslovenia. Sabemos que tiene uno de los contactos de Erik Janza a través de uno de los contactos del gelijkmaker en este país.

  2. Hombre van de wedstrijd

    Pase lo que pase, decía que Christian Eriksen era el mejor hombre del mundo. Hij deelde de lakens uit bij Denemarken vanaf zijn favourete positie y kreeg meerdere kansen om ook een tweede y een derde keer te Scoren. Een harde herneming van een hoekschop belandde bijna uit de kluts tussen 2 Slovenen en doel en op een panklare aflegger van Wind trapte hij onbesuisd over.

  3. Opvallen

    Drie jaar nadat hij in de openswedstrijd van het EK ineenzakte na een hartaanval, scoort Eriksen bij zijn wederoptreden op het Europees kampioenschap. Het verhaal Eriksen wordt alleen maar nog mooier en daarvan est de middenvelder zelf de autor.

  4. Opvallend (2)

    Denemarken kende Slovenië nochtans door en door, quiero ser ploegen kwamen elkaar en de kwalificatiecampagne voor dit EK ook al tegen. También hubo un duelo por 1-1. Dinamarca era dus gewaarschuwd, pero verslikt zich toch weer in de Sloveense soep.

43b5a4b4-2c09-11ef-92ff-02b7b76bf47f.jpg

Eriksen está de vuelta en EK

Met volle vaart comenzamos de Denen aan hun eerste horde op dit EK. Hay una horda y queremos participar en la campaña para que usted diga que EK ha oído hablar de Denen Slovenië. De uitdager haalde evenveel punten als Denemarken en stootte voor het eerst in 24 jaar door naar een een tweede EK-deelname.

Dinamarca debía estar bien gewaarschuwd, ook vooral omdat en la kwalificatiecampagne één duelo eindigde op 1-1, y dus wilde het niets aan het toeval overlaten. De gashendel werd opengedraaid, maar dreiging bleef uit.

Sin querer, el supertalento esloveno Sesko aan de overzijde een eerste keer prikte via een afstandsschot dat maar net naast de kooi van Schmeichel vloog, viel de verlossende voorsprong.

Conocí a Dank, el mejor hombre del mundo: Christian Eriksen. Wanneer hij een inworp toegespeeld kreeg via de hak van Wind, knalde hij y één tijd de openingstreffer tegen de touwen. Exactamente 3 días antes de que se abrieran las aberturas, antes del final del día, se cerró la puerta, se cerraron las aberturas y estábamos sneller slaan.

En nog entre Eriksen que hij meer dan ooit terug was. De aquí proviene el wedstrijd helemaal. Zijn harde herneming viel uit de kluts via 2 Slovenen nog bijna in doel en op een panklare aflegger van Wind trapte hij onbesuisd over.

90998df0-2bfc-11ef-92ff-02b7b76bf47f.jpg

Profitert van levenslijn esloveno

Mire en el tweede heft weigerde Dinamarca om de puntuación uit te diepen. Una perfecta trampa vrije aangesneden de Eriksen werd ultiem in hoekschop gezet y Oblak toonde zijn meerwaarde door van dichtbij Højlund een doelpunt te ontzeggen.

Dinamarca tiene un nivel de levenslijn en Eslovenia y un sabor agradable. Stapsgewijs kwam het dichter y dichter bij het doel van Schmeichel.

Cerin zag een overhoekse kopbal naast de paal dwarrelen, Sporar tikte een verije trap hard naast en Sesko zag een poeier op de paal uiteenspatten.

Het kon neet uitblijven: op een hoekschop ging Erik Janza all-in, zijn schot semana a través de un Deenschterste waardoor Schmeichel op het verkeerde been werd gezet.

El 1-1 en Dinamarca fue el mejor momento para ganar. Sporar, spits van Panathinaikos, troefde in snelheid Vestergaard, verdediger van Leicester, af en trapte vanuit een scherpe hoek in de verkeerde kant van het zijnet.

Het kwaad voor Denemarken was geschied, ook Anderlecht-spelers Dolberg y Delaney konden als invallers het tij niet meer doen keren.

Dinamarca verslikt zich opnieuw in de Sloveense soep en moet vrede nemen met een puntje. Conoció a Inglaterra en Servië wachten er nog 2 gevaarlijke klanten en el grupo C, de achtste finales zijn na speeldag 1 al ver weg voor de Denen.

70c311ae-2c07-11ef-92ff-02b7b76bf47f.jpg

Lo más destacado Eslovenia – Dinamarca

Fase por fase

Aquí está el contenido completo de una red social en la que se utilizarán cookies (

-

PREV Loïs Openda, sobre el gol negado a Bélgica ante Eslovaquia: “No siento que estoy tocando el balón” con la mano
NEXT Juró. Los bomberos del departamento organizaron un curso de formación sobre incendios forestales | Semanal 39