Koningin Maxima bezoekt Foodvalley Wageningen en el kader van circulariteit | Nuevo contenido

Koningin Maxima bezoekt Foodvalley Wageningen en el kader van circulariteit | Nuevo contenido
Koningin Maxima bezoekt Foodvalley Wageningen en el kader van circulariteit | Nuevo contenido
-

Nuevo contenido | 05-06-2024 | 10:17

Hare Majesteit Koningin Máxima brengt op woensdagochtend 15 mei een een werkbezoek aan Foodvalley en Wageningen. Organización valle de la comida Begeleidt bedrijven die zich bezighouden met de transitie naar een een urzaam voedselselseem, van ideeën en ambits naar de praktijk. valle de la comida richt zich op thema’s als eiwitttransitie, circular agrifood en voedsel en gezondheid. Het werkbezoek pasado en un apesta bezoeken van Koningin Máxima op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

El trabajo comienza sin ingredientes de palma. Por tanto, es posible elegir la mejor tecnología posible a utilizar en lo que respecta a la materia orgánica. bij valle de la comida Volgt een introductie over what nodig is om van het huidige landbouwsysteem over you gaan naar aar un circulair system waarbij minder voedsel y energie worden verspild.

Expertos en socios furgonetas valle de la comida Schetsen de dilemma’s en de kansen die zij zien bij de totstandkoming van circular landbouw y het daarbij behorende hergebruik y opwaarderen van reststromen die vrijkomen bij de productie van voedsel.

Hierna krijgt Koningin Máxima een rondleiding langs verschillende bedrijven. Zo krijgt ze bij Grassa uitleg over de win eiwitten uit gras die direct geschikt zijn voor consumptie. Con esta tecnología, los productores duurzamere mlk pueden melkveehouders y worden zij ook een eiwit productort. Ook bezoekt zij de Ampliación de tecnología alimentaria Revyve La tecnología que utilizamos es eiwit- en vezelingrediënten te productores vanuit beergist, een bijproduct van bierbrouwerijen. Vervolgens krijgt Koningin Máxima een proeverij van circular lekkernijen aangeboden.

Het werkbezoek wordt afgesloten met een gesprek met vertogenwoordigers van overheid y bedrijven over de ervaringen die zij hebben met de transitie naar een duurzaam voedselsysteem.

RVD, núm. 124

-

PREV Los operadores de maquinaria pesada temen consecuencias “catastróficas” del proyecto de ley de Jean Boulet
NEXT un día oscuro para los automovilistas