Frances Lefebure openhartig sobre alleen zijn

Frances Lefebure openhartig sobre alleen zijn
Frances Lefebure openhartig sobre alleen zijn
-

En ‘Door de bomen’ se dice que la semana een bekende gast helemaal alleen aan de rand van een bos gedropt zonder dat hij/zij weet wat hem/haar te wachten staat. Deze keer est het de beurt aan de destijds hoogzwangere Frances Lefebure, die het al van kind af aan moeilijk heeft met alleen zijn.

Estas son las palabras de Vlamingen en ‘Door de bomen’ aan de rand van een bos gedropt en moeten op zoek naar een huisje en ‘t midden van de Nature. Cuando lo escuchas, es la primera vez que lo escuchas en tu teléfono inteligente.

Herkenbaar

En palabras de Dieter Coppens, dijo que fue él quien envió a Zodra al Boshut binnenstapte, conocemos la idea de Frances meteen veel weerstand op. Todos los tipos de af aan heeft ze het moeilijk conocieron a alleen zijn. ‘Als ik thuis langer dan een dag alleen well, dan vind ik het zelfs moeilijk om eten voor mezelf te maken. Entonces no hay duda de que encontrarás todo lo que necesitas saber, todos los puntos están en orden, pero eso es lo que estoy buscando.

‘Ik hoef niet alleen te zijn om me-time te hebben. Ik weet van de weinige keren dat ik alleen thuis ben, lo sorprendente es que hoe snel ik niet meer voor mezelf zorg. Dan ben ik veel minder geneigd om gezond eten te maken of mij aan te kleden’, geeft ze toe. En nuestros comentarios tenemos que ya sabes lo que estás diciendo.

Veo que ‘Door de bomen’ puso a Frances Lefebure vanavond en 20u40 en VRT 1 y VRT MAX.

Lecturas:

-

PREV El oro cae a su nivel más bajo en una semana debido a la postura agresiva de la Reserva Federal y los datos de EE.UU.
NEXT ¿Qué pasó en la Universidad de Lille, donde dos activistas de un colectivo judío dicen haber sufrido una “humillación pública antisemita”? – Liberación