Vermeeren was zelf verbaasd en geeft aan welke uitleg hij van bondscoach Tedesco kreeg: “Dat wil ik niet beschamen” – Voetbalnieuws

Vermeeren was zelf verbaasd en geeft aan welke uitleg hij van bondscoach Tedesco kreeg: “Dat wil ik niet beschamen” – Voetbalnieuws
Vermeeren was zelf verbaasd en geeft aan welke uitleg hij van bondscoach Tedesco kreeg: “Dat wil ik niet beschamen” – Voetbalnieuws
-

Arthur Vermeeren tiene la ayuda de Domenico Tedesco más y más de los minutos que ha ayudado a ganar la última mitad del año de Diego Simeone ante el Atlético de Madrid. De la escritura de middenvelder de 19 años het echter goed, ondanks zijn gebrek aan matchritme.

El discurso dura exactamente 160 minutos y dura medio año, verde durante mucho tiempo. “Aquí está el momento de irse y serán necesarios 90 minutos para hablar”, se diga. “De bondcoach stuurde een experimenteel elftal dei y om jongens zoals ik minuten te geven. Ik denk wel dat ik een goeie match speelde, zonder al te veel problemen”.

Toch was het you velen een veting that hij werd opgeroepen. “Voor mij ook hoor”, grijnsde hij. “Je Hoopt ​​er wel op, maar nadat je heel het jaar niet gespeeld hebt, denk je toch dat het zal gebeuren. Maar ik ben blij met het vertrouwen”.

De bondscoach zei dat hij mijn kwaliteiten kende en er niet aan twijfelde

Vermeeren kreeg ook een uitleg waarom hij er bij is, lo que es obvio es que no toch niet als de bondscoach bij zijn aanstelling verkondigde dat hij fitte spelers y jongens met matchritme ging selecteren. “Ja, hij vertelde me dat hij vertrouwen in mij heeft”.

“¿Dat hij me de toekomst van de nationale ploeg noemde? Dat zijn heel mooie worden en die wil ik niet beschamen. Hij zei me dat dit belangrijk is voor mijn ontwikkeling y dat hij mijn kwaliteiten kent en er vertrouwen en heeft. Ik wil dat nu ook laten zien op het veld.”

Ik zou 100 por ciento zeker dezelfde beslissing nemen

Sin embargo, no sabemos cómo hacer esto, pero al mismo tiempo se puede ver el bondcoach. Zijn transfer al Atlético bracht tot bare toe nog niet wat iedereen ervan verwachtte. “Maar ik wist dat de kans er was dat ik weinig zou spelen. Ik zou nu 100 por ciento zeker dezelfde beslissing nemen”.

“Fue una transferencia de un pie a otro. Ik heb ook getekend voor zes jaar, dit was ingecalculeerd. Tuurlijk had ik gehoopt meer te spelen, maar je moet de beslissing van de coach Accepten. En op entrenamiento ton dat je meer minuten verdient. “

Vermeeren gaat met een duidelijk doel naar het EK. “Estoy seguro de que podrás escuchar lo que estás diciendo. Y como entrenador, no sé qué hacer”.

-

NEXT A pesar de la inflación, las cuentas tienen superávit en Saint-Grégoire