Amberes se toma en serio los complots del Círculo de Brujas en el camino hacia Europa

-

El Círculo de Brujas se enfrentó 1-2 en la calle de Amberes. Ayer el club es miembro de la Asociación Voetbal Europea, pero no es el caso de Amberes.

Amberes se llama Zondagavond y se reunió con una Elftal experimental en el Círculo de Brujas. Van Bommel wisselde vier keer. Ejuke, Ondrejka, Yusuf en Battle kwamen in de ploeg. Ahora Janssen op het wedstrijdblad en Ilenikhena startte op de bank. Bij Cercle kwam Minda in de ploeg voor Efekele die geblesseerd is.

Beide ploegen hielden elkaar evenwicht tijdens de opensfase. Es bueno saber que el país de Amberes está listo para ti. Ejuke trapte van erg dichtbij over.

Op het halfuur waren het dan toch de bezoekers die op voorsprong kwamen. Lemarechal kreeg te veel ruimte en tijd met de bal aan de voeten en trapte het leer mooi voorbij Lammens.

type="image/webp"> type="image/jpeg"> type="image/webp"> type="image/jpeg"> type="image/webp"> type="image/jpeg"> type="image/webp"> type="image/jpeg">>>>>>>>>© fotonoticias

Meteen na het tegendoelpunt begon Amberes fanatiek aan te vallen. Tegen de gang van het spel in kon Denkey er voor de rust nog 0-2 van maken.

Na een hoekschop voor Antwerp wilde Bataille het leer naar zijn doelman trappen, maar hij raakte de bal neet. Denkey volgde goed mee y ginger er met de bal vandoor. Hij twijfelde niet en werkte de één op één met Lammens heerlijk af.

type="image/webp"> type="image/jpeg"> type="image/webp"> type="image/jpeg"> type="image/webp"> type="image/jpeg"> type="image/webp"> type="image/jpeg">
Denkey Kevin - Somers Thibo
>
>
>
>
>
>
>
>


Denkey Kevin - Somers Thibo

© fotonoticias

Na de Rust era el círculo que conoció a la iniciativa kwam. Het thuispubliek start zich te ergeren want bij The Great Old puerro er niets te lukken.

Amberes ging nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt y kreeg veel steun van de fans. Puede utilizar Kerk zo’n kwartiertje voor het einde voor de aansluitingstreffer zorgen. Ravych legde een bal erg ongelukkig voor zijn voeten na een voorzet. De Antwerp-speler kon het leer makkelijk binnen schhuiven.

Este punto en Amberes está incluso en el talón del aro, pero ya no es así.

Door deze venció a Klimt Cercle sobre KRC Genk en vierde plaats. Green telt nu 36 puntos, dos más Amberes ziet zijn kansen op Europees voetbal y rook opgaan.

-

PREV “Me digo a mí mismo que tal vez mi vida termine al día siguiente”, lamenta un policía
NEXT Nueva Caledonia: “Por primera vez me alegré de ver desembarcar vehículos blindados”