Rafael Nadal se marchó para afrontar el duelo con Zizou Bergs: “Tevreden cumplió mi nivel”

Rafael Nadal se marchó para afrontar el duelo con Zizou Bergs: “Tevreden cumplió mi nivel”
Rafael Nadal se marchó para afrontar el duelo con Zizou Bergs: “Tevreden cumplió mi nivel”
-

Zizou Bergs mag het donderdag in Roma opnemen tegen niemand minder dan Rafael Nadal. El campamento de gravelkoning español en 37e vooral met zijn eigen lichaam, pero no es optimista para el duelo con una tierra.

En su carrera, Rafael Nadal habló de su vida y de sus heridas tras su recuperación. La segunda semana del evento de este año 2022 es en Roma, donde el torneo Masters 1.000 dura 10 años y te ganará.

Na een pausa de 3 maanden speelde de Spanjaard en abril en Barcelona, ​​​​waar hij en la 2da ronda de la toernooi sneuvelde. Op het Masters 1.000-to-ernooi van Madrid stootte hij jj door tot de 1/8e final.

Gezien de la imponente carrera de Nadal allemaal een beetje onder de standaard die van hem gewoon zien, maar de Spanjaard est allang blij dat hij voor het sinds lang nog eens een een een 3e opeenvolgende toernooi kan spelen.

De vooruitzichten zijn goed als ik op de goede manier blijf werken y als mijn lichaam het me toelaat.

Rafael Nadal

“Er zijn natuurlijke hoogte- en laagtepunten en dat verandert van de ne dag op de andere. Ik heb moeilijke momenten gehad in Madrid y ook hier sinds mijn aankomst, maar mijn curve gaat algemeen omhoog”, Aldus Nadal.

“Ik ben tevreden cumplió con el nivel que ik nu heb. Een maand geleden was het voor mijna onmogelijk om te kunnen denken aan spelen in Barcelona.”

En Roma, Tegen Zizou Bergs, es Nadal vastberaden het beste van zichzelf te geven. “Het loopt beter en beter, zowel op fysiek vlak als op tennisvlak. Alle wedstrijden zijn voor mij nu moeilijker en meer onvoorspelbaar dan ze in het verleden waren, vooral op gravel. Maar de vooruitzichten zijn goed als ik op de goede manier blijf werken en als mijn lichaam het me toelaat”.

Gerelaterd:

-

PREV Cuidado con los incendios de mantillo
NEXT El dólar gana por las perspectivas de tipos, el yen se debilita por tercer día